Suna acumContact

Materiale publicitare in tiraj mic

Materiale publicitare in tiraj mic

Materiale publicitare in tiraj mic- servetele personalizate

Indiferent de locație sau eveniment: restaurant, bar sau chiar o nuntă, cu ajutorul șervețelelor personalizate vă puteți uimi plăcut clienții sau invitații. Șervețelele, utile și utilizate de toată lumea, sunt o foarte bună metodă de promovare. Cum toți avem nevoie de propria imagine, Sian Image Media te poate ajuta să îți personalizezi afacerea și să îți impresionezi clienții. Personalizarea acestora se poate face în una, două sau trei culori, alese de beneficiar.

Materiale publicitare in tiraj mic chibrituri personalizate

Chibriturile personalizate reprezintă cea mai bună metodă de promovare la momentul de față, fiind nelipsite din nici o locație. Promovează-ți imaginea prin personalizarea chibriturilor cu sigla companiei, alături de diferite culori, forme și lungimi, cu cel mai mic cost, dar cel mai mare impact!

Materiale publicitare in tiraj mic, baloane personalizate

Baloanelele personalizate sunt metoda ideală pentru promovarea unei afaceri sau a unor produse. De asemenea, cu ajutorul baloanelor personalizate puteți atrage atenția în cazul unui eveniment privat. Personalizarea baloanelor se poate face pe ambele părți sau pe una singură, cu text, imagine sau logo-ul companiei. În scopul promovării afacerii dumneavoastră, Sian Image Media vă stă la dispoziție o gamă vastă de culori și dimensiuni.

Materiale publicitare in tiraj mic, banda adeziva personalizata.

Banda adezivă personalizată reprezintă o metodă des utilizată în promovarea companiilor. Cu ajutorul acestora, puteți înlocui banda adezivă maro sau transparentă și vă puteți transforma coletele în instrumente de promovare extrem de utile, dar în același timp fiind sigilate corespunzător. Cu ajutorul Sian Image Media, orice colet expediat poate fi personalizat cu banda adezivă personalizată ce conține un text sau sigla companiei dumneavoastre.

Materiale publicitare in tiraj mic etichete de carton personalizate.

Succesul poate fi dat de un design atrăgătorde etichete de carton  personalizate informații importante. Dacă activați în industria textilă ca producător, importator sau revânzător, Sian Image Media vă oferă soluții complete la cele mai bune prețuri. În producerea etichetelor originale, nu există limită. La alegerea clienților, acestea pot fi personalizate cu diferite culori, mărimi, forme și materiale.

Materiale publicitare in tiraj mic, etichete tesute.

În industria textilă, etichetele țesute dau o ultimă notă produsului și exprimă informațiile privind mărimea, materialul, modelul și originea acestuia, alături de scopul decorativ în cazul unora dintre articolele de îmbrăcăminte.

Colile cu antet în tiraj mic intră în contact cu partenerii de afaceri sau cu potențialii clienți, devenind un instrument important de promovare. Așadar, îți sugerăm să alegi serviciile Sian Image Media în tipărirea colilor cu antet în tiraj mic, pe diferite tipuri de hârtii sau cartoane, tipar color sau alb-negru.

Banda țesută, sau panglica, utilizată adesea în decorarea produselor textile, are astăzi numeroase întrebuințări decorative. Panglicile personalizate sunt de asemenea folosite în industria de ambalare și în cazul cadourilor. Prin Sian Image Media puteți adăuga un strop de culoare cu ajutorul benzilor țesute personalizate.

Pixul personalizat este unul dintre cele mai importante instrumente de scris, fiind de asemenea și una dintre cele mai ieftine modalități de promovare a companiei, în raport calitate/preț. Astfel, vă puteți forma o imagine puternică de brand, iar clienții dumneavoastră nu vă vor uita cu siguranță. Alături de Sian Image Media vă puteți construi și promova compania cu ajutorul pixurilor personalizate prin tampografie, laser sau gravură.

Mapele de prezentare pot deveni instrumente de promovare extrem de utile în cazul unei conferinţe. Fiind o modalitate utilă în înlocuirea dosarelor, acestea devin indispensabile. În cazul unor interprinderi mici sau mijlocii, Sian Image Media este soluţia dumneavoastră înpersonalizarea mapelor de prezentare în tiraj mic sau marela preţuri imbatabile.

Cu ajutorul unei calități superioare și al unui tipar deosebit, flyerele vă pot propulsa afacerea în cel mai scurt timp. De asemenea, flyerele tipărite pot fi dispersate ușor, în zonele de interes sau în rândul publicului-țintă, fiind cea mai rapidă metodă de promovare. Cu ajutorul tipografiei noastre vă puteți consolida imaginea și brand-ul într-un timp record cu cel mai mic preț.

Odorizantele auto personalizate sunt un must-have în promovarea unui brand. Ușoare și de lungă durată, acestea pot atrage repede atenția asupra design-ului unic.Pot fi dăruite colaboratorilor și clienților drept cadouri pentru o reclamă permanentă. Fiind mici și ușoare, sunt perfecte pentru a fi trimise prin poștă. De asemenea, datorită formelor diverse atrag atenția, prin acest mod putându-vă fideliza clienții cât și atrage atenția posibililor clienți cu noile oferte sau informațiile companiei dumneavoastră.

Brățările de acces personalizate sunt perfecte în identificarea rapidă. Acestea au o rezistență crescută la apă, întindere și transfer, fiind utile atât în spitale, oferind informații, cât și în cadrul evenimentelor private. Personalizarea brățărilor de identificare se poate face cu sigla, mesajul sau numele locației, al evenimentului sau al companiei. La îndepărtare închizătoarea se autodistruge, evitând transferul.

Tablou pe canvas – una dintre cele mai frumoase amintiri ale dumneavoastră, o imagine de pe internet, sau chiar o pictură celebră se poate transforma într-o decorațiune minimalistă. Acesta este conceptul tablourilor canvas.Tablourile pe pânzăpersonalizatevin într-o gamă variată de mărimi, fapt care duce atât la modernizarea sălilor de conferință și a birourilor, cât și a restaurantelor, barurilor și a camerelor de hotel. Noi vă putem realiza decorul ideal cu ajutorul unui tablou personalizat (canvas)optimizate pentru tipar digital.

Deși cea mai clasică metodă de identificare, ecusoanele personalizate sunt folosite în prezent într-un număr foarte mare. Nelipsite în cadrul oricărei companii sau a ocaziilor speciale, acestea vin într-o varietate de culori și modele: ecusoane metalice, cu rășină, din plastic. În regim hotelier, acestea dau o imagine mult mai profesională. Firma noastră vă stă permanent la dispoziție cu tot ceea ce aveți nevoie, de la alegerea modelului, până la finisarea ecusoanelor.

Materialele publicitare numite pliante de prezentare au menirea de a prezenta un produs, o companie sau un serviciu. Față de flyere, pliantele pot să ofere mult mai multe informații datorită spațiului extins, iar, in punct de vedere tehnic, de obicei sunt imprimate pe ambele părți, cu sau fără îndoitură. Pliantele de prezentare pot fi oferite oriunde: în sediu, pe stradă, cât și prin poștă și poate fi vorba despre meniul unui restaurant sau pur și simplu prezentarea activității desfășurate, fapt care duce la o promovare extinsă a produselor și serviciilor dumneavoastră. De asemenea, aceste pliante de prezentare pot fi adăugate în colete sau în reviste, sporind astfel impactul.

Personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi un stick USB, poate forma o imagine puternică a brand-ului dumneavoastră. Stick-urile USB sunt utile în stocarea și transportarea fișierelor personale și au o durată de viață lungă, neavând părți mobile. De obicei, aceste obiecte promoționale sunt incluse în cadourile corporate oferite partenerilor de afaceri sau clienților. Personalizarea stick-urilor de memorie USB se poate realiza într-o singură culoare sau în două și este recomandată inscripționarea acestora cu sigla și numele firmei. Datorită gamei variate de stick-uri USB, posibilitățile personalizării sunt nelimitate.

Power Bank USB personalizat– au apărut în urma creșterii utilizări itelefoanelor mobile, consumul bateriilor acestora crescând, dar nu și capacitatea, power bank-urile devenind un ajutor de nădejde. De asemenea, a devenit un important instrument de promovare, fiind vizibil în timpul încărcării unui device.

Un bloc notes poate fi un cadou util, dar și un instrument de marketing, oferit în timpul teambuilding-urilor, al expozițiilor sau al târgurilor, fiind folosit în special în scopul comunicării interne. Blocnotesurile reprezintă o abordare clasică de promovare ce urmărește sporirea vizibilității unei companii. Unul din avantajele unui blocnotes îl reprezintă utilitatea sa, iar în cazul impresionării posibilului client prin design-ul atractiv, va fi păstrat și utilizat.

Dacă vă doriți un element de marketing util și accesibil ca preț, aceste insigne personalizate sunt soluția perfectă. Insignele personalizate sunt utilizate mai ales în scopuri de promovare în cadrul promoțiilor: promovarea produselor, premii promoționale, cât și în cadrul evenimentelor școlare: serbări, absolviri, concursuri. Acestea sunt rezistente în timp la agenții de degradare mecanici sau radiații. Sian Image Media personalizează insigne la un preț accesibil care vor da o notă de eleganță purtătorului.

Personalizarea unor obiecte uzuale a devenit o metodă de marketing folosită foarte des în ultima perioadă de timp, printre care se regăsesc și căni personalizate. În același timp, pot deveni un cadou ideal pentru persoanele dragi și pot fi oferite cu orice ocazie: Crăciun, Paște, onomastică, botez, Valentine’s Day cât și altele. Asemenea pixurilor și stick-urilor de memorie USB, cănile personalizate pot fi utilizate cu un cost minim și eficiență maximă. Cănile vor fi folosite cel puțin un an continuu, oferindu-vă o reclamă continuă. În cazul cadourilor, vă puteți lăsa imaginația să aleagă pozele sau textul, rezultând un cadou inedit. Personalizarea cănilor se realizează prin sublimare, design-ul fiind imprimat în compoziția cănii, ferit de zgârieturi și decolorare în timp. Aceste căni personalizate pot fi de mai multe modele: albe, termosensibile, cu mâner colorat sau chiar fluorescente, pentru un impact maxim.

Pentru că fiecare amintire din viața noastră merită păstrată, Sian Image Media vă oferă serviciul de printare fotografii cu ajutorul căruia vă puteți imortaliza și păstra toate amintirile. Avantajele printării fotografice sunt: calitatea excepțională și hârtia foto rezistentă. Pe lângă printul fotografic, echipa noastră poate prelucra imaginile și vă poate oferi albume fotocarte cât și albume speciale pentru fotografiile pe care le printați.

Magneții personalizați sunt un mod creativ de a imprima atât amintiri, cât și o modalitate de marketing, putând fi personalizați cu logo-ul firmei și datele de contact. Deoarece aceștia sunt rareori aruncați, vă vor face reclamă zilnic, pentru o perioadă lungă de timp. Pentru o campanie de publicitate ieftină, acești magneți personalizați publicitari sunt soluția ideală, având un cost mic, dar un impact maxim. Datorită faptului că o persoană vizitează în medie frigiderul de 8 ori, acești magneți personalizați vor lucra permanent în favoarea afacerii dumneavoastră. Un alt avantaj al acestora este originalitatea, oferind o remarcabilă acțiune de promovare.

Devenind o artă urbană, aceste afișe publicitare sunt printre cele mai cunoscute și folosite modalități de marketing. Pentru a avea un impact major, lucrurile nu sunt atât de simple. De asemenea, un rol extrem de important în formarea unui afiș publicitar este latura estetică. Datorită timpului limitat, oamenii sunt tot timpul pe grabă, fapt care obligă design-ul afișelor să fie unul minimalist, atenția bazându-se pe mesaj. Dacă nu se reușește atragerea atenției din primele secunde datorită originalității afișului, acesta va trece neobservat. Datorită imprimantelor performante, noi putem produce afişe de calitate.