Suna acumContact

Despre noi

sian

sian

Noi suntem Sian Image Media o tipografie complexa care “fabrica” carti si suntem adaptati la schimbarile care se produc tot timpul in lumea noastra tot mai tehnologizata.

Suntem pregatiti sa raspundem acestor provocari, putand sa prestam servicii de editura si tipografie care raspund evolutiilor din domeniile editarii, tiparirii si difuzarii cartilor.

Avem specialisti care pot asigura redactare si pregatire pentru tipar a manuscriselor si oferim sprijinulde specialitate pentru a pune inlucru o idee dintr-o carte profesionista. In domeniul tiparului suntem prietenosi cu clientii nostri asigurandu-le un tiraj mic pentru imprimarea de carte..

De asemeni practicam un pret redus de minim 10 exemplare. Oferim servicii de tiparire carti in tiraje mici pe tipar digital. Se pot face in orice format doriti, color sau alb negru.Tiparire carti – se poate  realiza prin legare sau finisare prin brosare cu termoclei sau capsare pentru cartile cu numar de pagini mai mic.

Preturile variaza in functie de mai multi factori: printare color sau alb negru, numar pagini, formatul cartii, tiraj si tipul de hartie folosit. Revistele au un continut variat, in functie de domeniul abordat. Bogate in imagine, text si culoare, designul grafic, formatul si calitatea hartiei fiind punctele lor forte.

  Tiparul pentru reviste poate cuprinde:

 

  • prindere prin capsare, spira metalica sau brosare
  • se poate plastifia mat/lucios , partial sau total
  • coperti caserate pe mucava
  • se poate face lacuire selectiva
  • inserare diverse suporturi ( calc, cartoane speciale )