Suna acumContact

Cataloage prezentare in tiraj mic oferte

Cataloage prezentare in tiraj mic

Cataloage prezentare in tiraj mic  sunt o  modalitate eficientă de comunicare

Cataloage prezentare in tiraj mic  sunt o  modalitate eficientă de comunicare a informațiilorsi serviciilor oferite clientilor. Ele pot oferi mai multe informații pentru servicii produse de  dumneavoastră . Cataloage de prezentare în tiraj mic , ideal pentru a testa piața. Fata de flotare, nu mai trebuie să țineți cont de limitări de spațiu și puteți adăuga în catalogul  informații. Catalogul contine datele de contact și de prezentare a produselor furnizate de companie.

Catalogul trebuie să ofere o imagine cât mai exactă asupra produselor. Textul trebuie să fie concis și ușor de parcurs, dar să conțină informații pentru a nu lăsa nelămuriți potențialul client. De asemenea, un catalog de prezentare în tiraj mic sau mare este recomandat să aibă un design modern, să conțină imagini sugestive și să reflecte strategia de marketing. Pentru rezultate optime și un impact major , este necesar să aibă un debit de 3 mm, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt.

Standardul de dimensiuni pentru catalogul de prezentare și broșuri:

  • Catalogul A5 (format închis), A4 (format deschis)
  • Catalogul A4 (format închis), A3 (format deschis)
  • Catalogul A3 (format închis), A2 (format deschis)
  • Catalogul A6 (format închis), A5 (format deschis)

Caracteristicile cataloagelor și broșurilor :

  • Greutatea recomandată pentru paginile interioare este cuprinsă între 60 g / mp și 160 g / mp.
  • Pentru coperți, greutatea recomandată sau orice catalog în tiraj mic este cuprinsă între 100 g / mp și 300 g / mp.
  • Coperțile pot fi realizate din hartie lucioasă sau mată.
  • Finisări disponibile în cataloage și broșuri : plastifiere sau laminare mată sau lucioasă, folie, embosare, serigrafie, selectiv, selectiv, capsare sau lipire cu termoclei.

Cataloagele si brosurile in tiraj realizate de Sian Image Media sunt de cea mai buna calitate. Nu numai, timpul de execuție este foarte scurt, iar prețurile sunt competitive. Indiferent dacă doriți să vă promovați produsele, serviciile sau compania, echipamentele de ultimă generație de care dispunem ne permit sa realizam cele mai calittive materiale.