Suna acumContact

Cărţi de vizită în tiraj mic oferta

Cărţi de vizită în tiraj mic

Cărţi de vizită in tiraj mic– primul element prin care se stabileşte o relaţie de afaceri

carti de vizitaCărţi de vizită in tiraj mic– primul element prin care se stabileşte o relaţie de afaceri deoarece primul contact este întotdeauna important. Cărţi de vizită in tiraj mic te reprezintă atât pe tine, cât şi compania unde lucrezi, devenind cea mai utilizată metodă de identificare. Cărţi de vizită în tiraj mic sunt deseori folosite atunci când una dintre informaţii este temporară (deseori, poziţia ocupată).

Datorită tehnologiei, tipărirea cărţilor de vizită în tiraj mic sau mare poate deveni o operă de artă. Grafica şi finisărilereprezintă cel mai important detaliu. Datorită acestora, cartea de vizită devine reprezentativă. Din acest motiv, o carte de vizită personalizată trebuie să conţină într-un design cât mai simplu şi elegant: logo-ul, numele şi sloganul firmei, alături de nume, număr de telefon, adresă de email şi site-ul web.

Cărţi de vizită in tiraj mic pot fi diversificate

Cărţi de vizită in tiraj mic pot fi diversificate prin dimensiuni, grosime, print color, culori, tipul materialului suport şi modalitatea de tipărire. Un ultim aspect foarte important al unei cărţi de vizităîn tiraj mic sau mare este reprezentat de finisare. Plastifierea, aplicarea selectivă a lacului sau întreaga lăcuirea a acestora sunt caracteristicile cărţi de vizităîn tiraj mic.

Caracteristicile cărţi de vizită in tiraj mic:

  • Pot fi realizate din diferite materieale: carton lucios, carton mat, în diferite culori.
  • Finisajul poate fi mat, lucios, embosare sau cu lăcuire selectivă.
  • Pot avea diferite dimensiuni: formateuropean – 55×85 mm, format US – 51×89 mm, format japonez – 55×91 mm.
  • Print alb negru sau coloro faţă sau faţă-verso.
  • Fişierele pot fi trimise în următoarele formate: CDR (Corel), AI (Illustrator), EPS, TIFF, PDF, JPG, PSD (PhotoShop).